Termeni si Conditii - Revista Economica

Termeni si Conditii

1 Termeni de utilizare

Citiți termenii și condițiile (Termenii și condițiile) specificați mai jos, așa cum se aplică pentru accesul și utilizarea serviciilor noastre, inclusiv diferitele noastre site-uri web, API-uri, notificări prin e-mail, butoane de aplicații și widgeturi (Servicii) , grafice, fotografii sau alte materiale încărcate, descărcate sau care apar în cadrul Serviciilor (denumite în mod colectiv “Conținut”). Accesul dvs. la și utilizarea serviciilor indică faptul că sunteți de acord cu acești Termeni și condiții și că sunteți de acord să le respectați și oricare dintre termenii aplicabili menționați aici în mod absolut.

2 Alți termeni aplicabili

2.1 Acești Termeni de utilizare se referă la termenii suplimentari din Declarația privind Politica de confidențialitate,

care se aplică și dvs. utilizării serviciilor noastre:

2.2 Declarația noastră privind politica de confidențialitate stabilește termenii în care procesăm orice date cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu o astfel de prelucrare și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte. Înțelegeți că, prin utilizarea de către dvs. a serviciilor, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea (așa cum se prevede în Politica de confidențialitate) a acestor informații, inclusiv transferul acestor informații în interiorul și în afara Hong Kong-ului pentru stocare, procesare și utilizare de către noi . Ca parte a furnizării serviciilor dvs., este posibil să fie necesar să vă furnizăm anumite comunicări, cum ar fi anunțurile de serviciu și mesajele administrative. Aceste comunicări sunt considerate parte a serviciilor și a contului dvs. http://www.revista-economica.ro, pe care este posibil să nu puteți să le dezactivați.

3 Informații despre noi

Continutul acestui website este operat de catre redactia revista-economica.ro

4 Modificări ale termenilor

Putem modifica din timp în timp Termenii și condițiile, la discreția noastră, fără notificare sau răspundere față de dvs. Dacă continuați să utilizați Serviciile ca urmare a modificărilor aduse Termenilor și condițiilor, sunteți de acord să fiți obligați să urmați aceste modificări.

5 Modificări ale serviciilor noastre

5.1 Serviciile pe care le furnizăm sunt mereu evoluează, iar forma și natura serviciilor pe care le furnizăm se pot schimba din când în când fără a vă anunța în prealabil. În plus, este posibil să ne oprim (permanent sau temporar) furnizarea serviciilor (sau a oricăror funcții din cadrul Serviciilor) pentru dvs. sau către utilizatori în general și pentru a nu vă putea oferi o notificare prealabilă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a crea limite privind utilizarea și stocarea, la discreția noastră, în orice moment și fără notificare prealabilă

5.2 Nu facem nici o declarație, garanție sau garanție, expresă sau implicită, că serviciile noastre sau orice conținut de pe site-ul nostru este corect, complet sau actualizat.

6 Accesarea serviciilor noastre

6.1 Serviciile noastre sunt disponibile gratuit.

6.2 Nu garantăm că Serviciile noastre, sau orice conținut, vor fi întotdeauna disponibile sau vor fi neîntrerupte. Accesul la serviciile noastre este permis temporar. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau modifica toate sau orice parte a serviciilor noastre fără notificare. Nu vom fi responsabili pentru dvs. dacă, din orice motiv, Serviciile noastre nu sunt disponibile în nici un moment sau pentru orice perioadă.

6.3 Sunteți responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la Serviciile noastre

6.4 De asemenea, sunteți responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează Serviciile noastre prin intermediul conexiunii dvs. la internet sunt conștiente de acești Termeni și condiții și de alți termeni și condiții aplicabile și că le respectă.

7 Contul și parola

7.1 Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciile și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs. Vă încurajăm să folosiți parolele “puternice” (parole care utilizează o combinație de litere mari, mici, numere și simboluri) cu contul dvs. Trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale. Nu trebuie să-i dezvăluiți niciunei terțe părți. Stepcase Limited nu poate și nu va fi răspunzător pentru nici o pierdere sau daună cauzată de nerespectarea de către dvs. a celor de mai sus.

7.2 Avem dreptul să dezactivați orice parolă, fie ea aleasă de dumneavoastră sau alocată de noi, în orice moment, dacă în opinia noastră rezonabilă nu ați respectat niciuna dintre prevederile acestor Termeni și condiții.

7.3 Dacă știți sau suspectați că altcineva decât dvs. vă cunoaște parola, trebuie să ne anunțați prompt la adresa office@revista-economica.ro

8 Licența dvs. de a utiliza Serviciile

Stepcase Limited vă oferă o licență personală, la nivel mondial, fără redevență, neexcuzabilă și neexclusivă, pentru a utiliza software-ul furnizat de dumneavoastră ca parte a Serviciilor. Această licență are unicul scop de a vă permite să utilizați și să beneficiați de beneficiile Serviciilor furnizate de Stepcase Limited, în modul permis de acești Termeni și condiții.

9 Drepturile noastre de proprietate intelectuală

9.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală care există în ceea ce privește Serviciile aparțin Stepcase Limited sau au fost licențiate în mod legal pentru Stepcase Limited pentru utilizare în legătură cu Serviciile. Toate drepturile prevăzute de legile aplicabile sunt rezervate. Nu aveți voie să încărcați, să postați, să publicați, să reproduceți, să transmiteți sau să distribuiți în vreun fel orice componentă a site-ului sau să creați lucrări derivate în legătură cu acesta, deoarece site-ul web este protejat prin legea aplicabilă.

9.2 Sunteți de acord că suntem liberi să utilizăm, să dezvăluim, să adoptăm și să modificăm toate ideile, conceptele, knowhow-ul, propunerile, sugestiile, comentariile și alte comunicări și informații furnizate de noi către dvs. (Feedback) în legătură cu Serviciile și / sau utilizarea de către dvs. a Serviciilor fără plată. Prin prezenta, renunțați la și sunteți de acord să renunțați la toate drepturile și revendicările pentru orice redevență, comisioane, redevențe, taxe și / sau alte plăți în legătură cu utilizarea, dezvăluirea, adoptarea și / sau modificarea oricărui sau tuturor comentariilor dvs.

10 Drepturile tale

10.1 Mențineți drepturile asupra oricărui conținut pe care îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, afișarea sau afișarea conținutului pe sau prin intermediul Serviciilor, ne acordați o licență fără drepturi de autor (cu dreptul de sublicență) la nivel mondial, neexclusivă, de utilizare, copiere, reproducere, procesare, adaptare, modificare, publicare, transmitere , afișați și distribuiți astfel de conținut în orice și toate mijloacele de distribuire sau de distribuție (acum cunoscute sau dezvoltate mai târziu).

10.2 Sunteți de acord că această licență include dreptul de a furniza, promova și îmbunătăți Serviciile și de a face ca Conținutul trimis la sau prin intermediul Serviciilor să fie disponibil altor companii, organizații sau persoane fizice care colaborează cu Stepcase Limited pentru sindicalizare, difuzare, distribuire sau publicarea unui astfel de Conținut pe alte suporturi și servicii, în conformitate cu termenii și condițiile noastre pentru utilizarea acestor conținuturi.

10.3 O astfel de utilizare suplimentară de către Stepcase Limited sau alte companii, organizații sau persoane fizice care colaborează cu Stepcase Limited poate fi făcută fără compensații plătite pentru conținutul pe care îl trimiteți, postați, transmiteți sau puneți la dispoziție prin intermediul Serviciilor.

10.4 Putem modifica sau adapta conținutul dvs. pentru a le transmite, a le afișa sau a le distribui pe rețelele de calculatoare și în diverse medii și / sau a modifica conținutul dvs., după cum este necesar să se conformeze și să adapteze acel Conținut la orice cerințe sau limitări ale oricărei rețele, dispozitive, servicii sau mass-media.

10.5 Sunteți responsabil pentru utilizarea de către dvs. a Serviciilor, pentru orice Conținut pe care îl furnizați și pentru orice consecințe ale acestora, inclusiv utilizarea conținutului dvs. de către alți utilizatori și partenerii noștri terți. Înțelegeți că conținutul dvs. poate fi sindicalizat, difuzat, distribuit sau publicat de partenerii noștri și dacă nu aveți dreptul să trimiteți conținut pentru o astfel de utilizare, acesta vă poate supune răspunderii. Stepcase Limited nu va fi răspunzător sau răspunzător pentru orice utilizare a conținutului dvs. de către Stepcase Limited în conformitate cu acești Termeni. Reprezentați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru acordarea drepturilor acordate în prezentul conținut pentru orice conținut pe care îl trimiteți.

11 Răspundere limitată și garanție

Vă rugăm să citiți cu atenție această secțiune, deoarece limitează răspunderea Stepcase Limited și a părților sale, filialelor, afiliaților, companiilor afiliate, ofițerilor, directorilor, angajaților, agenților, reprezentanților, partenerilor și licențiatorilor (colectiv, Entitățile Stepcase Limited). Fiecare dintre subsecțiunile de mai jos se aplică numai în măsura maximă permisă de legea aplicabilă. Unele jurisdicții nu permit renunțarea la garanțiile implicite sau limitarea răspunderii în contracte și, drept urmare, conținutul acestei secțiuni ar putea să nu se aplice pentru dvs. Nimic din această secțiune nu are scopul de a limita drepturile pe care le aveți, care nu pot fi limitate în mod legal. Toate informațiile sunt doar pentru referința dvs. generală. Noi nu acceptăm nici o responsabilitate cu privire la aceste informații.

11.1 ACCESUL ȘI UTILIZAREA SERVICIILOR NOASTRE ESTE LA RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ȘI ESTE FURNIZAT “CA ATARE”, “CA AVAILABIL”. SERVICIILE SUNT PENTRU UTILIZAREA PERSONALĂ NUMAI ȘI ENTITĂȚILE UNIUNII Stepcase Limited FĂRĂ NICI UN FEL DE REPREZENTARE SAU GARANȚIE, EXPRES SAU IMPLICITE, INCLUZÂND, FĂRĂ LIMITARE, ORICE GARANȚII PRIVIND VANDABILITATEA SAU INFORMAȚIILE PENTRU ORICE NECESARE SCOP SAU NEÎNCĂLCARE.

11.2 RESPONSABILITATEA ENTITĂȚII ENTITĂȚILOR ENTITĂȚILOR LIMITATE CU STABILITATE ȘI A REMEDIEREI EXCLUSIVE ALE SERVICIILOR SAU ALTFICIUNILOR ESTE REFORMAREA SERVICIILOR DEFECTIVE. ÎN JURISDICȚII CARE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA UNOR TIPURI DE RĂSPUNDERE, RĂSPUNDEREA NOASTRĂ VA FI LIMITATĂ ÎN LIMITA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE. NU ACORDAREA, GARANTIA SAU GARANTAREA ORICE MATERIAL, PRODUS SAU SERVICII OFERITE PRIN NOI SAU SERVICIILE NOASTRE. NU SUNTEM ȘI NU VOR FI PARTEA LA ORICE TRANZIȚIE ÎNTRE DVS. ȘI TERȚI.

11.3 RĂSPUNDEREA AGREGATĂ A ENTITĂȚILOR UNIUNII VIITOARE EXTRAȚI UNELE MII HONG KONG DOLARI (1.000 HKD) ÎN NICI UN CAZ.

11.4 Entitățile Stepcase Limited nu garantează sau nu își asumă nicio responsabilitate care:

(a) informațiile prezentate în Serviciile noastre sunt corecte, adecvate, actuale sau

fiabile sau pot fi utilizate în orice alt scop decât pentru referințe generale;

(b) informațiile prezentate în Serviciile noastre nu conțin defecte, erori, omisiuni, viruși sau orice altceva care poate schimba, șterge, adăuga sau deteriora software-ul, datele sau echipamentul;

(c) mesajele trimise prin internet, inclusiv în legătură cu serviciile, vor fi libere de interceptare, corupție, eroare, întârziere sau pierdere;

(d) accesul la Servicii va fi disponibil sau va fi neîntrerupt;

(e) utilizarea serviciilor va avea un anumit rezultat; sau

(f) defectele din Servicii vor fi corectate.

11.5 Fără a limita generalitatea celor de mai sus, Entitățile din Stepcase Limited nu vor fi în nici un caz răspunzătoare față de dvs. sau de către orice altă persoană pentru orice pierdere directă, indirectă, accidentală, specială, punitivă sau consecventă, inclusiv orice pierdere de afaceri sau profit , care rezultă din orice utilizare sau incapacitate de utilizare a informațiilor sau a serviciilor, chiar dacă vreuna dintre Entitățile din Stepcase Limited a fost informată cu privire la posibilitatea unor astfel de pierderi sau daune.

11.6 Veți exercita și vă veți baza numai pe propriile tale abilități și judecăți în ceea ce privește utilizarea și interpretarea informațiilor și utilizarea serviciilor. Sunteți responsabil să vă asigurați că utilizarea informațiilor și a serviciilor dvs. respectă toate cerințele legale aplicabile

11.7 Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care utilizarea serviciilor dvs. nu se desfășoară în mod satisfăcător și / sau acolo unde este cazul nu primiți răspunsuri adecvate la această utilizare de la noi, așa cum este stabilit în acești Termeni și condiții sau în alt mod, vi se recomandă să contactați ne la office@revista-economica.ro. Nici o astfel de lipsă de răspuns nu va fi considerată ca o consimțământ sau o derogare.

11.8 Limitarea răspunderii conținute în acești Termeni și condiții se va aplica în cea mai mare măsură permisă de legile aplicabile.

12 Conținutul serviciilor

12.1 Întregul conținut, publicat sau transmis privat, este responsabilitatea exclusivă a lui

persoana care a creat un astfel de conținut.

12.2 Garantați că orice astfel de contribuție nu respectă aceste standarde și că veți fi răspunzător față de noi și ne vom despăgubi pentru orice încălcare a acestei garanții și veți fi responsabili pentru orice pierdere sau daună pe care o suferim ca urmare a încălcării garanției.

12.3 Orice conținut pe care îl încărcați pe site-ul nostru va fi considerat neconfidențial și ne-proprietar și avem dreptul de a folosi, copia, distribui și dezvălui către terți orice astfel de conținut în orice scop. De asemenea, avem dreptul de a dezvălui identitatea dvs. oricărei terțe părți care susține că orice conținut postat sau încărcat de dvs. pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate. Nu vom fi responsabili sau răspunzători față de niciun terț pentru conținutul sau exactitatea oricăror conținut publicat de dvs. sau de orice alt utilizator al site-ului nostru.

12.4 Opiniile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă punctul nostru de vedere sau valorile. Ne menținem dreptul de a elimina orice postare pe care o faceți pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, postarea dvs. nu respectă standardele noastre de conținut. Noi nu susținem, nu susținem, nu reprezentăm sau garantăm exhaustivitatea, veridicitatea, precizia sau fiabilitatea oricăror Conținut sau comunicații postate prin intermediul Serviciilor sau aprobăm orice opinii exprimate prin intermediul Serviciilor. Înțelegeți că, prin utilizarea serviciilor, este posibil să fiți expuși la conținut care ar putea fi ofensator, dăunător, inexact sau altfel necorespunzător sau, în unele cazuri, înregistrări care au fost etichetate incorect sau sunt altfel înșelătoare. În nici un caz nu vom fi răspunzători în nici un fel pentru orice Conținut, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni din orice Conținut sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel, survenită ca urmare a utilizării oricărui conținut publicat, trimis prin e-mail , transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul Serviciilor sau difuzate în altă parte.

12.5 Este posibil să nu monitorizăm sau să controlam conținutul postat prin intermediul Serviciilor și nu putem să ne asumăm responsabilitatea pentru acest Conținut. Orice utilizare sau dependență de orice Conținut sau materiale publicate prin intermediul Serviciilor sau obținute de dvs. prin intermediul Serviciilor este pe propriul dvs. risc.

13 Politica privind drepturile de autor asupra conținutului

13.1 Stepcase Limited respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și se așteaptă ca utilizatorii serviciilor să facă același lucru. Vom răspunde la anunțurile despre presupusele încălcări ale drepturilor de autor care respectă legea aplicabilă și ne sunt furnizate în mod corespunzător. Dacă considerați că conținutul dvs. a fost copiat într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, furnizați-ne următoarele informații: (i) o semnătură fizică sau electronică a proprietarului drepturilor de autor sau a unei persoane autorizate să acționeze în numele său; (ii) identificarea lucrării protejate prin drepturi de autor susținută a fi fost încălcată; (iii) identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă sau care face obiectul unei activități care încalcă drepturile și care urmează să fie eliminat sau accesul la care urmează să fie dezactivat și informații suficient de rezonabile pentru a permite localizarea materialului; (iv) informațiile dvs. de contact, inclusiv adresa dvs., numărul de telefon și o adresă de e-mail; (v) o declarație a Dvs. că aveți o credință de bună credință că folosirea materialului în modul în care se plânge nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și (vi) o declarație că informațiile din notificare sunt corecte și că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

13.2 Ne rezervăm dreptul de a elimina conținutul despre care se presupune că încalcă drepturile fără notificare prealabilă, la discreția noastră și fără nicio răspundere față de dvs. În situațiile potrivite, vom întrerupe și contul unui utilizator dacă utilizatorul este determinat să fie un violator repetat. Adresa noastră de notificare privind presupusa încălcare a drepturilor de autor care apare în cadrul Serviciilor este http://www.revista-economica.ro/contact/.

14 Utilizarea serviciilor

14.1 Ne rezervăm dreptul de a elimina sau de a refuza distribuirea oricăror Conținut din Servicii, de a suspenda sau de a întrerupe utilizatorii și de a recupera numele de utilizator fără nici o responsabilitate față de dvs. (nu va avea însă obligația). De asemenea, ne rezervăm dreptul de a accesa, citi, păstra și dezvălui orice informații pe care le considerăm în mod rezonabil că este necesar (i) să satisfacem orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală, (ii) să respectăm Termenii și condițiile, (iv) să răspundă cererilor de asistență pentru utilizatori sau (v) să protejeze drepturile, proprietatea sau siguranța companiei Stepcase Limited, utilizatorii și publicul .

14.2 Nu garantăm că Serviciile noastre vor fi securizate sau fără erori sau viruși. Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informației, a programelor de calculator și a platformei pentru a accesa site-ul nostru. Ar trebui să utilizați propriul software de protecție împotriva virușilor.

14.3 Nu aveți dreptul să faceți niciunul din următoarele acțiuni în timpul accesării sau utilizării Serviciilor: (i) accesați, manipulați sau folosiți zone neperformante ale sistemelor informatice ale Serviciilor, Stepcase Limited sau sistemele de livrare tehnică ale furnizorilor Stepcase Limited; (ii) sondarea, scanarea sau testarea vulnerabilității oricărui sistem sau rețea sau încălcarea sau eludarea oricăror măsuri de securitate sau autentificare; (iii) să acceseze sau să caute sau să încerce să acceseze sau să caute serviciile prin orice mijloace (automate sau altfel), altele decât prin interfețele publicate în mod curent, furnizate de noi (și numai în conformitate cu acei termeni și condiții) Serviciile fără consimțământul nostru prealabil sunt interzise în mod expres); (iv) fortificați orice antet de pachet TCP / IP sau orice parte a informațiilor antetului în orice e-mail sau postare sau folosiți în vreun fel Serviciile pentru a trimite informații de identificare sursă modificate, înșelătoare sau false; sau (v) să interfereze sau să perturbe (sau să încerce să facă acest lucru) accesul oricărui utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, troian, vierme, bombe logice sau a altui material rău intenționat sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic, supraîncărcare, inundații, spam, bombardarea prin poștă electronică a Serviciilor sau scriptingul creării de conținut în așa fel încât să interfereze sau să creeze o povară nejustificată pentru Servicii.

14.4 Vom raporta astfel de încălcări autorităților competente în materie de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități prin faptul că le-am dezvăluit identitatea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza serviciile noastre va înceta imediat.

15 Conectarea la noi

Puteți să vă conectați la Serviciile noastre, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu ne distrugeți reputația sau să profitați de aceasta. Nu trebuie să stabiliți o legătură într-un mod care să sugereze orice formă de asociere, aprobare sau aprobare din partea noastră în care nu există. Nu trebuie să stabiliți o legătură cu serviciile noastre pe orice site web care nu este deținut de dvs. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

16 Link-uri și resurse terțe părți pe site-ul nostru

16.1 Legăturile de la Serviciu vă pot duce către alte site-uri sau servicii și sunteți de acord și sunteți de acord că Stepcase Limited nu are nicio responsabilitate pentru acuratețea sau disponibilitatea informațiilor furnizate de serviciile și site-urile terților.

16.2 Serviciile pot include reclame, care pot fi direcționate către Conținut sau informații despre Servicii, interogări făcute prin intermediul Serviciilor sau alte informații. Tipurile și amploarea publicității de către Stepcase Limited privind serviciile pot fi modificate. Având în vedere faptul că vă acordăm acces la și că utilizați Serviciile, sunteți de acord că Stepcase Limited și furnizorii și partenerii săi terțe părți pot plasa astfel de reclame în cadrul Serviciilor sau în legătură cu afișarea conținutului sau a informațiilor din Servicii, indiferent dacă au fost trimise de dvs. sau alții.

16.3 Legăturile cu alte site-uri și servicii nu constituie o aprobare de către noi a unor astfel de site-uri sau servicii sau a informațiilor, produselor, publicității sau altor materiale disponibile puse la dispoziție de aceste terțe părți.

17 Indemnizație

Sunteți de acord să vă protejați, să ne despăgubiți și să ne păstrați inofensivitatea față de toate obligațiile, daunele, reclamațiile, acțiunile, costurile și cheltuielile (inclusiv, dar fără a se limita la taxele legale) în legătură cu sau care decurg din încălcarea vreunui dintre acești Termeni și condiții și / sau utilizarea de către dvs. a site-ului web. Putem, dacă este necesar, să participăm la apărarea oricărei reclamații sau acțiuni și a oricăror negocieri pentru soluționare. Nici o rezolvare care ne poate afecta drepturile sau obligațiile nu se va face fără aprobarea noastră prealabilă scrisă. Ne rezervăm dreptul, pe propria cheltuială și înștiințarea dvs., de a-și asuma exclusiv apărarea și controlul oricărei revendicări sau acțiuni.

18 Severance

Ilegalitatea, invaliditatea sau inaplicabilitatea oricărei prevederi a acestor Termeni de serviciu, în conformitate cu legea oricărei jurisdicții, nu afectează legalitatea, validitatea sau caracterul executoriu în temeiul legilor niciunei alte jurisdicții, nici legalitatea, validitatea sau aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

19 Câțiva utilizatori
Dacă sunt două sau mai multe persoane care respectă acești Termeni de utilizare ca utilizatori, aceștia

răspunderea în temeiul Termenilor și condițiilor este comună, iar drepturile lor sunt comune.

20 Renunțare

Nici o nerespectare sau întârziere a unei părți de a-și exercita orice drept sau cale de atac prevăzută în prezentul acord sau prin lege va constitui o renunțare la acest sau la orice alt drept sau cale de atac și nici nu va împiedica sau va restrânge exercitarea în continuare a acestuia sau a vreunui alt drept sau remediu . Nicio exercitare unică sau parțială a unui astfel de drept sau a unei căi de atac nu împiedică sau restricționează exercitarea în continuare a acestui drept sau a oricărui alt drept sau remediere.

21 Terminarea

21.1 Termenii și condițiile vor continua să se aplice până la încetarea fie de dvs., fie de noi, după cum urmează.

21.2 Puteți încheia acordul dvs. cu noi oricând, din orice motiv, prin dezactivarea conturilor dvs. și întreruperea utilizării de către dvs. a Serviciilor. Nu trebuie să ne informați în mod special atunci când nu mai folosiți serviciile

21.3 Este posibil să suspendăm sau să terminăm conturile dvs. sau să nu mai furnizăm servicii sau părți ale Serviciilor în orice moment din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dacă credem în mod rezonabil că: (i) ați încălcat acești Termeni și condiții sau ii) creezi riscuri sau posibile expuneri legale pentru noi; sau (iii) furnizarea de către dvs. a Serviciilor nu mai este viabilă din punct de vedere comercial. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica prin adresa de e-mail asociată contului dvs. sau la următoarea încercare de accesare a contului.

21.4 În toate astfel de cazuri, orice prevedere a acestor Termeni și condiții care se intenționează în mod expres sau implicit să intre sau să continue în vigoare la sau după încetarea acestui acord va rămâne în vigoare și în vigoare.

21.5 Nimic din această secțiune nu ne va afecta dreptul de a schimba, limita sau opri furnizarea Serviciilor fără notificare prealabilă, așa cum se prevede mai sus în Clauza 5 Modificări ale serviciilor noastre.

22 Legea și jurisdicția aplicabile

Acești Termeni și condiții sunt reglementați de legislația Regiunii Administrative Speciale din Hong Kong. Sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor din Hong Kong.

23 Limba
Continutul site-ului este numai in limba romana, dar poate contine termeni in alte limbi in special in engleza.

Disclaimer: Site-ul www.revista-economica.ro este un website gratuit ce are caracter informativ. Continutul acestuia reprezinta informatii gratuite. Informatiile si recomandarile primite prin intermediul acestui website nu asigura nici un rezultat sau garantie. Se recomanda sa evaluati continutul si sa decideti singuri asupra calitatii acestora. Atat site-ul cat si redactorii sau administratorii acestuia nu sunt raspunzatori pentru nici o pierdere sau investitie realizata in urma continutului. Citeste tot disclaimerul pentru declinare a responsabilitatii.