Noutati - Revista Economica

Cat costa infiintarea unui magazine online in 2019?

Informatiile cu privire la bugetul care trebuie investit sunt esentiale pentru orice antreprenor si reprezinta punctul de plecare. Desigur, bugetul variaza in functie de caracteristicile si nisa pe care... Read more »

Tehnoredactare articole la domiciliu, un venit suplimentar in timpul liber

Avand in vedere ca salariile din Romania sunt in general destul de mici in comparatie cu toate costurile de trai pe care trebuie sa le suporte locuitorii din mai... Read more »

Cat de dificila este cresterea albinelor la domiciliu in ziua de astazi

Daca te simti coplesit de dificultatea apiculturii din ziua de azi, retine un lucru: cu toate ca albinele s-au crescut singure dintotdeauna, ele nu se pot creste singure in... Read more »

Topul celor mai cautate joburi in strainatate

In cazul in care iti doresti cu adevarat sa vezi lumea, o vacanta de o saptamana sau doua in fiecare an ar putea sa ti se para insuficienta. Pentru... Read more »

Cum poti castiga sume semnificative de bani culegand trufe

Trufele sunt considerate diamantele negre ale naturii. Oamenii care strabat in lung si in lat padurile de foioase si de pin din Romania, alaturi de cativa caini bine instruiti,... Read more »

Cum sa iti gasesti un job in strainatate in 3 zile

Poti crede ca este greu sa iti gasesti un loc de munca in strainatate, insa de multe ori, lucrurile stau mult mai bine decat ai crede. Un loc de... Read more »

Cum sa iti tii mintea ascutita intr-un mod placut daca lucrezi de acasa

Timpul isi pune amprenta asupra corpului si asupra creierului nostru, odata cu varsta aparand probleme cum ar fi Alzheimerul sau o gandire din ce in ce mai inceata. Din... Read more »

Bani pentru romanii din Diaspora ce isi doresc o afacere la domiciliu in Romania

Daca esti plecat in strainatate si iti doresti sa revii in tara pentru a demara o afacere la domiciliu si nu numai, vei putea sa faci asta si sa... Read more »

Importanta realizarii unui plan de afaceri la domiciliu bine pus la punct

In momentul in care decid sa infiinteze o companie, numerosi intreprinzatori nu acorda atentie planului de afacerii, subevaland importanta vitala pe care acesta o are indiferent de afacerea la... Read more »

Cum poti obtine un venit suplimentar lucrand la domiciliu

In 2018, persoanele cu pofta de munca si cu dorinta de a castiga mai multi bani lunar, pe langa salariu, pot sa ia in calcul variantele pe care numeroase... Read more »
Disclaimer: Site-ul www.revista-economica.ro este un website gratuit ce are caracter informativ. Continutul acestuia reprezinta informatii gratuite. Informatiile si recomandarile primite prin intermediul acestui website nu asigura nici un rezultat sau garantie. Se recomanda sa evaluati continutul si sa decideti singuri asupra calitatii acestora. Atat site-ul cat si redactorii sau administratorii acestuia nu sunt raspunzatori pentru nici o pierdere sau investitie realizata in urma continutului. Citeste tot disclaimerul pentru declinare a responsabilitatii.