Noutati - Revista Economica

Ce joburi online mai sunt recomandate pentru mamici si in 2020

Perioada maternitatii este minunata, insa vine la pachet si cu foarte multe provocari pentru proaspetii parinti, mai ales pentru mama. Mamicile incep prin a se pregati pentru venirea pe... Read more »

Castiga bine oferind raspunsuri la intrebari pe siteuri Q&A

Internetul ofera foarte multe posibilitati de a castiga bani si cei care vor sa faca bani stand pe net le experimenteaza pe toate. Cele mai populare sunt site-urile de... Read more »

Cum sa-ti faci propria afacere pe Amazon (fiind roman)

Cei care sunt intersati sa-si deschida propria afacere au aflat, probabil, ca tot mai multi romani au succes cu afaceri online pe Amazon. Pentru cei care nu stiu, Amazon... Read more »

Castiga bani la domiciliu pictand sau decorand obiecte de valoare

Un job la domiciliu este visul multor oameni, insa cand o pasiune se transforma intr-o sursa de venit considerabila, nimic nu poate fi mai frumos. Totusi, traditionalele joburi de... Read more »

Cat costa infiintarea unui magazine online in 2020?

Informatiile cu privire la bugetul care trebuie investit sunt esentiale pentru orice antreprenor si reprezinta punctul de plecare. Desigur, bugetul variaza in functie de caracteristicile si nisa pe care... Read more »

Tehnoredactare articole la domiciliu, un venit suplimentar in timpul liber

Avand in vedere ca salariile din Romania sunt in general destul de mici in comparatie cu toate costurile de trai pe care trebuie sa le suporte locuitorii din mai... Read more »

Cat de dificila este cresterea albinelor la domiciliu in ziua de astazi

Daca te simti coplesit de dificultatea apiculturii din ziua de azi, retine un lucru: cu toate ca albinele s-au crescut singure dintotdeauna, ele nu se pot creste singure in... Read more »

Topul celor mai cautate joburi in strainatate

In cazul in care iti doresti cu adevarat sa vezi lumea, o vacanta de o saptamana sau doua in fiecare an ar putea sa ti se para insuficienta. Pentru... Read more »

Cum poti castiga sume semnificative de bani culegand trufe

Trufele sunt considerate diamantele negre ale naturii. Oamenii care strabat in lung si in lat padurile de foioase si de pin din Romania, alaturi de cativa caini bine instruiti,... Read more »

Cum sa iti gasesti un job in strainatate in 3 zile

Poti crede ca este greu sa iti gasesti un loc de munca in strainatate, insa de multe ori, lucrurile stau mult mai bine decat ai crede. Un loc de... Read more »
Disclaimer: Site-ul www.revista-economica.ro este un website gratuit ce are caracter informativ. Continutul acestuia reprezinta informatii gratuite. Informatiile si recomandarile primite prin intermediul acestui website nu asigura nici un rezultat sau garantie. Se recomanda sa evaluati continutul si sa decideti singuri asupra calitatii acestora. Atat site-ul cat si redactorii sau administratorii acestuia nu sunt raspunzatori pentru nici o pierdere sau investitie realizata in urma continutului. Citeste tot disclaimerul pentru declinare a responsabilitatii.