Castiga bani la domiciliu pictand sau decorand obiecte de valoare - Revista Economica

Castiga bani la domiciliu pictand sau decorand obiecte de valoare

Un job la domiciliu este visul multor oameni, insa cand o pasiune se transforma intr-o sursa de venit considerabila, nimic nu poate fi mai frumos.

Totusi, traditionalele joburi de acasa sunt tot mai greu de gasit. Piata este intr-o continua miscare, iar cei care vor sa faca bani frumosi trebuie sa se adapteze cerintelor actuale. Printre cele mai solicitate joburi de acasa din aceasta perioada este decorarea sau pictarea obiectelor de valoare, intrucat oamenii au inceput sa aprecieze tot mai mult lucrurile handamade si, mai ales, obiectele personalizate.

Totusi, nu oricine poate face handmade. Este nevoie de multa rabdare si daruire, insa pentru cei pasionati lucrurile pot merge ca pe roate daca indraznesc sa creada in visul lor si sa porneasca o afacere la domiciliu.

Ce pasi trebuie urmati pentru a castiga bani la domiciliu pictand sau decorand obiecte de valoare?

De multe ori, chiar daca o persoana are toate “ingredientele” necesare unei astfel de activitati ii poate fi dificil sa inceapa. In continuare sunt prezentati pasii care trebuie urmati pentru a face din decoratiunile la domiciliu un job care sa aduca un castig substantial.

Achizitionarea materialelor necesare

Fie ca este vorba de pictura sau de decoratiuni sau chiar de putin din amandoua, in primul rand este nevoie de asigurarea unor materii prime minime: acuarele, pensule de diverse marimi, hartie, margele sau orice alte accesorii folosite in decoratiuni.

Exersarea si solicitarea feedbackului

Inainte de a se putea lansa catre comenzi si de a-si promova produsele, persoana care face handmade trebuie sa se asigure ca livreaza clientilor produse si servicii de calitate. Cei care sunt amatori de handmade aprecieaza finetea detaliilor, tocmai de aceea este nevoie de foarte mult exercitiu.

In plus, pentru un feedback real, se poate cere parerea sincera a cunoscutilor. Astfel, se poate afla exact ce aspecte sunt bune si ce mai trebuie imbunatatit.

Crearea unui stoc initial

Cei care vor sa obtina bani de acasa pictand sau decorand diverse obiecte vor lucra cel mai mult la cererea clientilor, personalizand fiecare produs in functie de preferintele acestora. Insa, pentru inceput este necesar ca potentialii clienti sa vada stilul de lucru al artizanului, iar din acest motiv ar fi bine ca acesta sa isi faca un stoc diversificat de produse initiale pe care le poate prezenta ca mostre. Astfel, oamenii vor avea o privire de ansamblu asupra muncii sale si vor prinde mai multa incredere in indemanarea acestuia.

Promovarea afacerii pe internet

Promovarea este cheia succesului in vanzari. Pentru a atrage cat mai multi clienti si a face afacerea cat mai cunoscuta este nevoie de promovare pe toate caile posibile: in randul familiei si cunoscutilor, pe un blog sau pe o pagina de socializare unde se poate pastra non-stop legatura cu persoanele interesate.

Ce obiecte pot fi personalizate prin pictura sau decorare la domiciliu?

Aproape orice. Orice lucru capata un plus valoare atunci cand poarta o semnatura personala, fie ca este pictura sau decoratiune.

Se pot decora de la obiecte foarte scumpe la cele accesibile, printre cele mai cautate obiecte personalizate fiind: sticle de bauturi sau sampanie cum sunt si cele din poza de mai sus, coperte de carti sau agende, pahare, tablouri, rame inedited, haine, genti si rucsacuri, ceasuri de perete, decoratiuni pentru casa.

In ceea ce priveste tema picturii sau a decoratiunii, lucrurile sunt foarte variate. De multe ori se lucreaza in spiritul sarbatorilor (Craciun, Paste, An Nou, 1 Martie, zile aniversare), insa se pot face si detalii din natura, texte, absolut orice isi doreste clientul.

Decorarea si pictarea obiectelor de valoare la domiciliu aduce castiguri substantiale persoanelor care au talent si se dedica acestui job. Rezultatele sunt exceptionale, aducand o pata de culoare si de originalitate printre piesele banale din magazine.

Ideea de inedit, de “altceva” atrage tot mai multe persoane care prefera sa investeasca sume mai mari in produse create sau decorate dupa preferintele lor, in loc sa se multumeasca cu produsele de serie. Aceasta cerere crescanda de originalitate face ca handmade-ul la domiciliu sa devina un domeniu tentant pentru pasionatii de frumos.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Disclaimer: Site-ul www.revista-economica.ro este un website gratuit ce are caracter informativ. Continutul acestuia reprezinta informatii gratuite. Informatiile si recomandarile primite prin intermediul acestui website nu asigura nici un rezultat sau garantie. Se recomanda sa evaluati continutul si sa decideti singuri asupra calitatii acestora. Atat site-ul cat si redactorii sau administratorii acestuia nu sunt raspunzatori pentru nici o pierdere sau investitie realizata in urma continutului. Citeste tot disclaimerul pentru declinare a responsabilitatii.