Afaceri la Domiciliu Archives - Revista Economica

Cum sa-ti faci propria afacere pe Amazon (fiind roman)

Cei care sunt intersati sa-si deschida propria afacere au aflat, probabil, ca tot mai multi romani au succes cu afaceri online pe Amazon. Pentru cei care nu stiu, Amazon... Read more »

Cat costa infiintarea unui magazine online in 2020?

Informatiile cu privire la bugetul care trebuie investit sunt esentiale pentru orice antreprenor si reprezinta punctul de plecare. Desigur, bugetul variaza in functie de caracteristicile si nisa pe care... Read more »

Cat de dificila este cresterea albinelor la domiciliu in ziua de astazi

Daca te simti coplesit de dificultatea apiculturii din ziua de azi, retine un lucru: cu toate ca albinele s-au crescut singure dintotdeauna, ele nu se pot creste singure in... Read more »

Cum poti castiga sume semnificative de bani culegand trufe

Trufele sunt considerate diamantele negre ale naturii. Oamenii care strabat in lung si in lat padurile de foioase si de pin din Romania, alaturi de cativa caini bine instruiti,... Read more »

Importanta realizarii unui plan de afaceri la domiciliu bine pus la punct

In momentul in care decid sa infiinteze o companie, numerosi intreprinzatori nu acorda atentie planului de afacerii, subevaland importanta vitala pe care acesta o are indiferent de afacerea la... Read more »
Disclaimer: Site-ul www.revista-economica.ro este un website gratuit ce are caracter informativ. Continutul acestuia reprezinta informatii gratuite. Informatiile si recomandarile primite prin intermediul acestui website nu asigura nici un rezultat sau garantie. Se recomanda sa evaluati continutul si sa decideti singuri asupra calitatii acestora. Atat site-ul cat si redactorii sau administratorii acestuia nu sunt raspunzatori pentru nici o pierdere sau investitie realizata in urma continutului. Citeste tot disclaimerul pentru declinare a responsabilitatii.